VOOR

Wij luisteren, adviseren en ontwikkelen logistieke oplossingen op maat.

Wij ontzorgen. Voordat de zending vertrekt is er veel te plannen. Ten eerste luisteren wij naar u. We definiëren de exacte eisen en doelstellingen zodat alle onduidelijkheden worden weggenomen. Hierna adviseren wij u over de best mogelijke oplossingen en  kunnen we aan de slag.

Als er veranderingen plaats vinden passen we het plan flexibel aan. Op deze manier kunnen wij altijd voldoen aan uw behoefte, tijdschema’s en eisen. U als exposant, toeleverancier of PCO kan ook eenvoudig relevante document zoals aanvraag – en douaneformulieren downloaden via onze online-portal.

Wij ontzorgen. Vanaf het moment dat wij de zending bij u ophalen, is de zending in goede handen. Wij monitoren de zending, nemen de eventuele douaneformaliteiten voor onze rekening en indien nodig nemen wij de onregelmatigheden weg. Zo heeft u de zekerheid dat de zending tijdig op uw stand staat. Tijdens de beurs verzorgen wij de opslag van uw verpakkingsmateriaal, gereedschappen  etc.

Tijdens

Wij verzorgen het logistieke proces rondom uw beursdeelname

Tijdens

Wij verzorgen het logistieke process rondom uw beursdeelname.

Wij ontzorgen. Vanaf het moment dat wij de zending bij u ophalen, is de zending in goede handen. Wij monitoren de zending, nemen de eventuele douaneformaliteiten voor onze rekening en  indien nodig nemen wij de onregelmatigheden weg. Zo heeft u de zekerheid dat de zending tijdig op uw stand staat.  Tijdens de beurs verzorgen wij de opslag van uw verpakkingsmateriaal, gereedschappen  etc.

Na

Wij vervoeren uw zending naar huis of naar het volgende evenement.

Wij ontzorgen. De beurs is voorbij en wij zorgen dat het verpakkingsmateriaal zo snel mogelijk terug is op uw stand waarna u de zending in kunt pakken. Retour labels sturen wij u op verzoek toe en deze kunt u op uw zending plaatsen. Hierna komen wij de goederen van u stand afhalen en verzorgen het retourtransport naar uw adres, de volgende beurs  of na overleg onze loods. Hier kunnen wij uw zending opslaan. Short-term of long-term. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.